Мэр Каменского поздравляет коллектив «ДнепрАзота» с 80-летием предприятия

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов вітає колектив ПАТ «ДніпроАзот» з 80-річчям з дня заснування підприємства. 

Шановні працівники та ветерани ПАТ «ДніпроАзот»!
Від усього серця вітаю вас із 80-річчям з дня заснування вашого славного підприємства – гордості й економічного фундаменту Кам’янського!
ПАТ «ДніпроАзот» має багату історію і глибоке коріння. За ці роки на його шляху відбувалися злети і падіння, але трудовий колектив працював, незважаючи ні на що, не впадав у відчай навіть у найважчі часи, і тому завод вистояв.
Сьогодні ми відзначаємо ювілей підприємства, яке стало невід’ємною частиною життя для багатьох поколінь хіміків. Нинішні працівники заводу гідно продовжують кращі традиції своїх попередників, працюючи на благо рідного міста, країни, і передаючи свій багатий досвід молодим поколінням азотівців. Тож прийміть слова глибокої вдячності за самовіддану працю та безмежну відданість своїй справі. Спасибі ветеранам, які додали трудової слави місту і якими по праву пишаються наші містяни.
Протягом усіх років, що існує завод, політика керівництва була і залишається спрямованою, перш за все, на працівників: на їх добробут, розвиток, впевненість у завтрашньому дні. Саме тому завод живе і процвітає.
Нині фахівці «ДніпроАзоту» роблять великий внесок у розвиток хімічної промисловості країни. Товари, виготовлені на вашому заводі, добре відомі не тільки в Україні, але і за кордоном. Для своїх партнерів ПАТ «ДніпроАзот» – це завжди надійний постачальник.
Я впевнений, що величезний і славетний шлях, який пройшло підприємство, продовжиться неухильним розвитком, розширенням виробництва, впровадженням нових технологій та втіленням усіх намічених планів.
Бажаю колективу підприємства здоров’я, впевненості у завтрашньому дні та нових трудових успіхів, а заводу – економічної стабільності, процвітання, довгострокових перспектив і надійних партнерів!
З повагою міський голова Андрій Білоусов 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *