Каменчане создали петицию с просьбой поддержать АО “ДнепрАЗОТ”

Петиция о поддержке АО «ДнепрАЗОТ» и его работников в связи с вынужденной остановкой производства была подана в Каменском.

«У зв’язку з бездіяльністю органів центральної влади, злочинним нехтуванням економічними і безпековими питаннями України зупинено стратегічне підприємство АТ “ДНІПРОАЗОТ”. Продукція підприємства має надважливе значення для економіки України (мінеральні добрива – це могутній агросектор, гарні врожаї, а відтак і доступні ціни на продукти харчування; хімікати на основі хлору – очищення та знезараження питної води – безпека і нормальне життя мільйонів українців). Міська влада вирішити проблеми підприємства не зможе, але надати інформаційну підтримку, направити звернення, телеграми, листи до “київських панів” – це в межах повноважень. Тому, будьласка, дійте!!! Сьогодні – це проблема і важкі часи для 4000 працівників, завтра проблема міста (бюджет, опалення соц міста і БАМу), а потім і України», – говорится в петиции.
Напомним, чтобы петиция была рассмотрена городскими властями, ее должны подписать минимум 250 человек в течение 90 дней.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *