На Кам’янському «Міськводоканалі» відбулася конференція трудового колективу

10 липня 2018 року в актовій залі відбулося розширене засідання профспілки трудового колективу підприємства КВП КМР «Міськводоканал».
На порядку денному засідання винесено два питання:
1. Про виконання зобов`язань та заходів колективної угоди між адміністрацією та профспілковим комітетом підприємства в першому півріччі 2018 року.
2. Довибори в члени профкому.
Директор з економіки КВП КМР «Міськводоканал» Сергій Васілішин, зачитав «Акт виконання колективного договору між роботодавцем і первинною профспілковою організацією комунального підприємства». Перед зібранням колективу виступили перший заступник генерального директора підприємства Наталія Лисак та голова профспілкового комітету Марина Ялова.
Заслухавши доповіді першого заступника директора Наталії Лисак, голови профспілкового комітету Марини Ялової та акт перевірки виконання положень колективного договору за перше півріччя 2018 року, профком зазначив, що в звітному періоді робота адміністрації та профспілкового комітету була спрямована на вирішення виробничого і соціально-економічного розвитку трудового колективу, забезпечення захисту прав та інтересів працівників.
Спільними зусиллями вирішувались питання оплати і охорони праці, надання працівникам соціально-побутових пільг та гарантій.
В першому півріччі 2018 року працівникам підприємства не в повному обсязі надавалася матеріальна допомога на лікування, оздоровлення, поховання близьких родичів і працівників підприємства, разом з цим придбані путівки на морські бази відпочинку, дітям в оздоровчі табори, чимало уваги приділялося створенню необхідних умов праці і побуту працівників, незважаючи на скрутне фінансове становище.
Робота профспілкового комітету була спрямована на виконання прийнятих зобов’язань колективного договору та вирішенні питань виробничого і соціально-економічного розвитку підприємства, забезпечення захисту прав та інтересів працівників.
В своїх виступах керівники підрозділів підприємства відзначили високий професіоналізм працівників Міськводоканалу, в першу чергу аварійних бригад, які цілодобово виконують свої обов’язки щодо своєчасного усунення аварійних ситуацій та проведення.

На підставі вище викладеного, конференція трудового колективу постановила:
1. Роботу адміністрації по виконанню колективної угоди за перше півріччя 2018 року визнати задовільною.
2. Роботу профспілкового комітету по виконанню зобов’язань колективного договору за перше півріччя 2018 року визнати задовільною.
3. Акт перевірки виконання колективної угоди за перше півріччя 2018 року узгоджено.
4. Доповнення та зміни до колективної угоди на 2018-2019 роки прийняти та доручити підписати:
– генеральному директору підприємства Олександру Плахотніку.
– від трудового колективу – голові профспілкового комітету Марині Яловій
Членом профкому одноголосно обрана директор з охорони праці Валентина Соломощук.
В ході конференції, багато уваги приділено створенню гідних умов праці та відпочинку працівників підприємства.
Підбиваючи підсумки виконання колективної угоди за перше півріччя 2018 року, представники профкому висловилися, що не звертаючи увагу на проблеми і труднощі в країні та на підприємстві, колективна угода укладена між адміністрацією і профспілковим комітетом виконувалася задовільно.
Конференція пройшла активно, делегати зазначали позитивні зміни, що відбулися на підприємстві в минулому році, зазначив факти оздоровлення працівників підприємства та членів їх сімей, культурно-масовій спортивно-оздоровчий роботі, що відбуватиметься і надалі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *