Вітаю з Днем металурга!

Серед багатьох професійних свят День металурга завжди обійматиме особливе місце в нашому місті, оскільки металургія протягом всієї історії лишається однією з важливих галузей вітчизняної економіки, базою промисловості України. Для Кам`янського День металурга дуже значущий, бо з моменту заснування міста Дніпровський металургійний комбінат є одним з найбільших в Україні, містоутворюючих підприємств.

Життя мешканців Кам’янського тісно пов`язано з комбінатом, який став кузнею кадрів та багатьох металургійних династій. Ми з великою повагою ставимося до людей вогню і сталі. Силу, волю, велику працьовитість,професійну досконалість, залізний гарт, відданість обраній справі – всі ці якості металурги щодня доводять місту і країні своєю відмінною роботою, яка стала справжньою професійною гордістю.
ПАТ «ДМК» є партнером багатьох підприємств нашого міста. Сподіваємося, що така плідна робота триватиме і надалі та сприятиме подальшому розвитку Кам’янського.
Від душі бажаю залізногоздоров`я, мирного неба, щастя, нових досягнень, професійних здобутків та успіхів в вашій нелегкій, але такій благородній справі, благополуччя та добробуту вашим родинам і близьким, святкового настрою! Зі святом!

Голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *