До уваги мешканців Кам’янського!

На теперішній час КП КМР «ТЕПЛОМЕРЕЖІ» знаходиться в дуже тяжкому фінансовому стані внаслідок вкрай низького рівня оплат споживачів за спожиті послуги центрального опалення. Заборгованість споживачів складає 496,7 млн.грн., що в свою чергу негативно впливає на розрахунки підприємства за енергоносії.
Не зважаючи на таке становище, підприємство зробило все можливе для вчасного початку та сталого проходження опалювального сезону 2018-2019 років: замінено більше 4,5км трубопроводів, виконаний ремонт та ревізія запірної арматури та елеваторних вузлів, відновлено ізоляційне покриття на деяких ділянках трубопроводів та інше.
Важкий фінансовий стан обумовлений несвоєчасними розрахунками за спожиту теплову енергію:
– рівень розрахунків населення за спожиті послуги центрального опалення з урахуванням пільг та субсидій складає лише 70% , заборгованість населення досягла критичної межі і станом на 01.08.2018 року складає 420 млн.грн.;
– законодавчо неврегульоване питання нарахування пені населенню за несвоєчасну сплату житлово-комунальних послуг.
ПРОСИМО ПОГАСИТИ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗА ПОСЛУГУ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ОПАЛЕННЯ ДЛЯ РОЗРАХУНКІВ ПІДПРИЄМСТВА ЗА ВИКОРИСТАНИЙ ПРИРОДНИЙ ГАЗ ТА ПОКУПНУ ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ.
ДО МЕШКАНЦІВ, ЯКІ ДОБРОВІЛЬНО ЦЬОГО НЕ ЗРОБЛЯТЬ, ПІДПРИЄМСТВО БУДЕ ВИМУШЕНЕ ЗАСТОСУВАТИ ЗАХОДИ ПРИМУСОВОГО СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ!

Тепло в Ваших оселях залежить тільки від Вас!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *