Чергові кроки благодійного фонду

21 вересня 2018 року в територіальний центр соціальної адаптації Південного району, який розташований по вул. Колеусовська 7, познайомитися із проблемами його мешканців, завітали представники «Благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто».

У цей час в центрі соціальної адаптації на чаювання, зібралися люди самих різних соціальних та вікових категорій: пенсіонери, ветерани праці, працюючі громадяни, молодь. Всі вони охоче взяли участь у відвертій розмові.
Представники «Благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто», вислухали проблемні питання мешканців району. Вони зазначили, що головною метою створення фонду – є всебічна допомога мешканцям нашого міста в покращенні життя людей, побажали здоров`я та здійснення всіх планів і задумів.
В ході зустрічі, слова подяки за плідну діяльність «Батьківщини» та «Благодійного фонду О. Плахотніка Рідне місто» до відвідувачів центру соціальної адаптації Південного району, висловила заступник директора, завідувач відділення соціальної адаптації Тетяна Гавриліва.
Наприкінці зустрічі, представники фонду, вручили відвідувачам центру солодкі подарунки. Люди віддячили гостям за увагу та запросили на майбутні заходи центру.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *