Вітаю з Днем Захисника України!

14 жовтня – один зважливих днів, багатий на знакові події, який поєднує одразу три свята: День Покрова Пресвятої Богородиці, День Захисника України та День козацтва. Події цього жовтневого дня символічно доповнюють найголовніші духовні та національні цінності українського народу: православну віру разом із його волелюбний духом в споконвічному прагненні до свободи та славними козацькими традиціями.
День захисника України уособлює честь, мужність і відвагу в любові до рідної землі та здатності стати на її захист. Виконання військового обов`язку за покликом серця, прояв високого героїзму, мужності, честі та відваги завжди лишатиметься в пам`яті народу у всіх поколінь
Останні роки української історії стали серйозним випробуванням на міцність національної свідомості, прояву справжнього патріотизму в реальній боротьбі за цілісність та незалежність української держави. Сьогодні ми з великою повагою вшановуємо бійців, які з початком бойових дій на Сході України щодня боронять українську землю від агресора, та схиляємо голову за загиблими воїнами.
З нагоди свята вітаю всіх, хто з честю носить високе звання захисника України, пишаємося та бажаємо успіху тим, хто за покликом серця відправився на передову, захищати наше мирне життя.
Щиро вітаю ветеранів, учасників бойових дій, військовослужбовців та воїнів запасу, батьків та матерів солдатів та всіх чоловіків. Бажаю всім нам мирного неба, здоров`я, добробуту та благополуччя, добра та щасливого життя.
Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *