Прийміть щирі вітання з нагоди дня Гідності та Свободи!

В цей видатний в новітній українській історії день, ми із гордістю відчуваємо себе народом, вшановуючи Героїв Небесної Сотні, учасників визвольної боротьби, та всіх українських воїнів, які відстояли національну гідність та щодня захищають наше мирне життя на передовій свободу, цілісність та незалежність української держави. Ціною власного життя та великою жертовністю, всі вони навіки лишаються в пам`яті народу, своїми вчинками демонструючи щире прагнення українців жити у вільній і демократичній країні, стаючи гордістю і прикладом для майбутніх поколінь.

Події Майдану 2004 та Революції Свободи і Гідності 2013 –2014 років, довели всьому світові великий патріотизм та нескореність волелюбного духу нашого народу, який власними зусиллями змінив себе та країну, назустріч позитивним перетворенням та гідного життя! В цьому нелегкому випробуванні Україна почала своє поступове відродження як держава, рухаючись до свободи і демократії, виборюючи своє право європейського вибору.
Любов до Батьківщини– об`єднує Україну, роблячи всіх нас нащадками славетного минулого: прадідів, дідів і батьків, які в різні часи, захищали та відбудовували нашу державу. Будемо гідні рідної землі: зберігаємо та примножуємо незламний дух свободи та гідності нації вільних і відповідальних громадян !
Нехай завжди над Україною буде мирне небо та сяє сонце гідності та свободи! Зичу кожному здоров`я, добробуту, родинного щастя, професійних здобутків, любові, радості та вдосконалення по всім напрямках вашого життя, здійснення планів та задумів. Нехай ніколи не згасає віра в успішність та щасливе майбутнє нашої держави!
Слава Україні!

Голова Кам` янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *