Шановні земляки!

Щороку в третій день грудня, разом з усім світом, Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На долю людей із особливими потребами випали нелегкі випробування, але вони щодня, долаючи всі труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя, досягають високих результатів у самих різних галузях та напрямках людської діяльності. Наполегливість, рішучість, талановитість та велика працелюбність людей з обмеженими можливостями, вимушують кожного замислитися над тим, як зробити життя цих людей гідним та комфортним.
Люди, які мають обмежені можливості отримали їх внаслідок різних життєвих обставини: через природне захворювання, працюючи на виробництві, боронячи цілісність і незалежність України. Держава має взяти на себе зобов`язання, щодо їх матеріального забезпечення, надання пільг, гарантувати в реальній дійсності, рівні права з іншими громадянами та можливості участі у всіх сферах суспільного життя, що надає можливість створити нові робочі місця та сприяє розвитку талановитої молоді.
Результатом спільної роботи влади, бізнесу та громадських організацій має стати поступове впровадження європейських стандартів для цієї категорії громадян та інтеграція їх в сучасне суспільство.
В цей день від душі бажаю вам, миру, добра, витримки та оптимізму, рішучості і впевненості в досягненні своїх прагнень і мрій та втілення всіх ваших задумів. Нехай кожен завжди пам` ятає, що тільки разом ми в змозі поступово відродити Україну та зробити навколишній світ добріше і краще!

Голова Кам` янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік. 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *