Вітаю з днем добровольця!

14 березня в Україні відзначається День добровольця. П`ять років тому, учасники добровольчих формувань в єдиному пориві стали на захист нашої країни. Українські добровольці – це справжні лицарі духу, люди доброї волі, які самовіддано захищають рідну землю суспільства, не чекаючи від держави на визнання та винагороди.
Небайдужість, шляхетність, сміливість і благородність цих людей вкотре показують, що наш народ не можливо ні подолати, ні сплюндрувати, ні знищити, доводячи всьому світові український патріотизм та здатність згуртуватися перед ворогом.
Наші земляки з перших днів початку війни на Сході, активно долучилися до захисту країни. Cлужба на передовій – для цих чоловіків стала справою честі, яку вони із гідністю виконали, показав суспільству приклад мужності та відваги.
Саме завдяки Вашій мужності, щирому патріотизму, відданості рідній землі, вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу та озброїти українську армію, яка сьогодні боронить єдність країни та її незалежність!
Нехай відзначення цього дня в Україні стане ще однією сходинкою у збереженні суверенітету нашої держави встаючи взірцем реального патріотизму для кожного громадянина, свідченням єдності всіх поколінь нашого народу!
Найтепліші вітання і пошана всім волонтерам, добровольцям і військовим за безкорисливу, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі! Бажаю всім вам мирного неба, доброго здоров`я на довгі роки, успіхів в праці, благополуччя та надійного тилу!

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *