Вітаю із Всесвітнім Днем здоров’я!

В цей день у 1948 році була заснована Всесвітня організація охорони здоров`я. Офіційно в світі День здоров`я відзначається з 1950 року. Головна мета заходів, які проводяться щороку, 7 квітня, в можливості реалізації найвищого права людини бути здоровою, всіляко підтримувати його та вести здоровий спосіб життя.
В 2019 році Всесвітній День здоров`я відбувається під гаслом: «Здоров`я для всіх», що передбачає загальне охоплення послугами охорони здоров`я всіх і всюди.
Здоров`я – справжнє багатство людини і найцінніший стан, яке ми не завжди цінуємо в повсякденному житті. В правильному розумінні та турботі про здоров`я – основа радісного та успішного людського життя.
Важливим напрямком діяльності адміністрації «Міськводоканалу» – є розвиток спорту і фізичної культури, пропаганда здорового способу життя серед працівників підприємства та їх оздоровлення. Робітники водоканалу, щоразу показують не тільки відмінну фізичну підготовку, але й високі результати команди, під час проведення обласних спартакіад серед комунальних підприємств Дніпропетровщини.
У «Міськводоканалу» – одна з найсильніших серед підприємств Кам`янського волейбольних команд, яка щоразу займає призові місця на міських та загальноукраїнських волейбольних турнірах.
Працівники «Міськводоканалу» відпочивають на морських базах відпочинку «Майстерок», «Сонячна соната» та на базі відпочинку підприємства «Райдуга».
В День здоров’я бажаю вам уважно ставитися до нього. Будьте життєрадісними, ведіть активний спосіб життя, займайтеся спортом, позбудьтеся шкідливих звичок! Зі святом Вас!

Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *