Сердечно вітаю із Великодніми Святами!

Воскресіння Христове – дивовижне весняне свято, яке з давніх часів об`єднує всіх людей вірою в перемогу світла над темрявою, добра над злом, життям над смертю. В цей день ми по-особливому щиросердечні в думках і почуттях, відкриваємо душу назустріч духовним силам з надією на краще майбутнє.
Величне свято Воскресіння Христового, спонукає кожного з нас до переосмислення наших вчинків у можливості стати добрішими для оточуючих нас людей. Великдень – добра нагода позбутися всіляких чвар і непорозумінь, наповнити свої серця любов`ю і добротою до ближнього, що зміцнює нас духовно, робить світ кращим та дарує чимало дивовижних відкриттів. В Пасхальні дні пробуджується не тільки оточуюча нас природа: дерева, квіти, земля, але й наші серця – назустріч бажаним змінам і перетворенням, гармонії та радості!
Від щирого серця вітаю працівників «Міськводоканалу» мешканців Кам`янського із Світлими Великодніми Святами! Зичу вам мирного неба, здоров`я, професійних успіхів, добробуту та взаєморозуміння у ваших родинах! Нехай із Святою Пасхою до вашої оселі завітають любов і щастя, а серця наповняться любов`ю і добром!
З нагоди великого свята Воскресіння Христового всі побажання один одному неодмінно збуватимуться! Нехай радісні, весняні пасхальні дні принесуть початок нових перемог і звершень у вашому житті, а поруч завжди знаходяться рідні люди та друзі!
Сердечно бажаю аби переміжний дух добра, радості і всепрощення надалі супроводжував ваші сім`ї, надаючи сил, енергії , наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашої країни!
Христос Воскрес!
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *