Под Каменским задолбанный сельский голова обратился в правоохранительные органы по поводу дороги

Голова села Елизаветовка, что под Каменским, решил добиваться качественного ремонта дороги Елизаветовка-Каменское с помощью уголовного пресдедования нерадивых чиновников.
«Сірі будні звичайного сільського голови.
Не знаю як Вас, а мене задовбало їздити роздовбаною дорогою з Єлизаветівки в Кам’янське. Це не дорога, а суцільне провалля , особливо біля поворота на “ЗАЇМКУ”, в районі “круга” , та в напрямку моста через р. Оріль . Роздовбаний пешохідний перехід біля місцевої школи – окрема сумна історія.
Ми пробували писати голові Дніпропетровської ОДА та балансоутримувачу, викликали патрульну поліцію і вимагали притягнення до відповідальності відповідальних осіб. Одним словом привертали увагу до проблеми як могли. Але всі ці дії корупційною системою сприймалися як дитячі забавки пришелепкуватих диваків.
Сьогодні терпець урвався і я особисто здав заяву про вчинене кримінальне правопорушення! Я не хочу більше терпіти , слухати виправдання і читати тупі відписки. Я хочу щоб винних показово притягли до відповідальності , а дорогу якісно відремонтували.
P. S
Що з цього вийде, ми скоро побачимо
Але. я глибоко переконаний, що кожна проблема має доволі конкретну посаду, та П. І. Б!», – написал Голосной в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *