«Зе-команда» готовит покушение на известного каменчанина?

Сельский голова Елизаветовки, кандидат в народные депутаты Максим Голосной обнародовал интересные подробности вчерашнего судебного заседания «Голосной против партии «Слуга народа».
«ТЕПЕР МЕНІ ВАРТО ГОТУВАТИСЬ ДО ЗАМАХУ?
Суд з кандидатом від ЗЕ команди по 29 округу , скажу я Вам це ще те видовище .
Тези які лунали на мою адресу :
ВІН ВСЕ БРЕШЕ !
У НАС ВСЕ ГАРАЗД , ПРОСТО ВІН ФОТОГРАФУВАВ НА ТЕЛЕФОН А ТАМ ПОГАНА ЯКІСТЬ !
ВІН БРЕШЕ , ТОМУ І НЕ ВИКЛИКАВ ПОЛІЦІЮ 🙂
На запитання ЯК одна і та сама довірена особа від ЗЕ команди одночасно уклала договір в Київі та Дніпрі на розміщення, та друк рекламної продукції 01.07.2019? Та ще й примудрилася приклеїти цю рекламну продукцію 01.07.2019 до 14:36 ???
ВІДПОВІДЬ – це не стосується матеріалів справи 🙂
Після перерви з’явився координатор який ТУПО прямо в залі суду підказував представнику відповідача відповіді, писав свої підказки у мессенджер, а потім під час чергової перерви викликав групу підтримки для ” ОДНОГО БОРЗОГО” якому треба скорегувати зір.
На виході з суду мене очікували не добрі молодики спортивної статури на автівці Мітсубісі Ланцер ” 9 ” сірого кольору. Один намагався не привертаючи уваги сфотографувати мене, а інший ховався в кущах на протилежному боці дороги. Оскільки разом з групою підтримки нас було четверо, то все закінчилося тим , що ВОНИ лише крючили мені свої рожи , але напасти так і не наважилися.
P. S
Кожен вирвшує сам як вести себе у судовому заміданні , казати правду, чи вибрехуватись і погрожувати ???
Після суду я таки поїхав в центр смт. Петриківка , де разом із співробітниками нацполіції зафіксував всі порушення передвиборчої агітації про які йшла мова в судовому засіданні.
Додатково звернув увагу, на те, що судячі з отриманих доказів від офіційного представника ЗЕ – ситуація з відкриттям рахунків дуже цікава. Схоже на те, що рахунок був відкритий до реєстрації відповідача кандидатом , дата та сумма первинного внеску коштів на рахунок ЗЕ кандидата ретельно приховвується», – написал Голосной в своем фейсбуке.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *