«Герой благоустройства» Каменского (фото)

Сегодня к нам пришло взволнованное письмо от жителей Заводского района, точнее, от тех, кто живет рядом с Самышиной балкой. К письму прилагалось фото очередной стихийной свалки и «героя», который выбрасывает мусор прямо в балку.

Приводим письмо и фото полностью.

«ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ!!!
Вже стало традицією сварити місцеву владу за стан благоустрою у нашому місті. Але вийти у свій двір та замислитися, що я зробив для того, щоб довкілля радувало погляд – охочих знайдеться небагато.

У нашому місті за останні роки відбулось дуже багато позитивних змін у сфері благоустрою. Ми з вами бачимо не на папері нові парки, дитячі майданчики, оновлені славнозвісні фонтани, нове освітлення вулиць та багато інше.

На жаль, самі мешканці не дотримуються елементарних санітарних норм проживання, захаращують лісосмуги, балки, зелені зони, території біля залізниці, кладовищ тощо. Все це сприяє розповсюдженню пацюків, бродячих собак, інфекційних захворювань та інших негативних явищ. Стихійні звалища з’являються як гриби.

І ось такий останній приклад. Ми живемо в районі Шамишиної балки. Колись, самий мальовничий район нашого міста, зараз перетворився в філіал міського сміттєзвалища.

Більшість свідомих мешканців вже давно уклала договори на вивіз сміття з КАТП. Але, залишається дуже велика кількість ось таких, «дуже культурних», які не лише засмічують серед біла дня там, де живуть, та ще й дуже ображаються на зауваження не робить цього.
Шановні! Що ми залишимо після себе?».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *