Каменской депутат пожаловался Зеленскому

Народный депутат из Каменского Виталий Куприй требует уголовного наказания для генпрокурора Юрия Луценко и считает, что в Госбюро расследований «покрывают» преступления последнего.

«ДБР захищає Юрія Луценка від тюрьми!
Слідчі ДБР, не зробив жодної слідчої дії, закрили за терміном давності кримінальне провадження проти генпрокурора Юрія Луценка!
Справа була відкрита ще півтора роки тому за моєю заявою, яку я подав після зустрічі із, як його називають деякі політики і журналісти, “легендарним” слідчим ГПУ Дмитром Сусом. Пан Дмитро в деталях розповів мені як Юрій Луценко примушував його фальшувати цілу низку кримінальних справ як проти чиновників, так і з метою встановлення контролю над бізнесом (рейдерство).
Проте декілька днів тому отримав від слідчого ДБР Іллі Капши лист про закриття справи. Проте ні мене, ні пана Суса за півтора року ніхто навіть не викликав на допит як свідків. Оце так слідство!
Все зроблено для того, щоб Луценко уник покарання за вчинені ним посадові злочини. І це робиться зараз, під носом у нового Президента. Направляю Володимиру Зеленському повну інформацію про те, що відбувається», – написал Куприй в социальных сетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *