Под Каменским люди сами ремонтируют дорогу

Об этом сообщает сельский голова Елизаветовки Максим Голосной.

«НЕКОШЕРНА УКРАЇНА!
Поки новообрані “Слуги Народу” відпочивають, а ДБР мляво веде кримінальне провадження , люди самостійно ремонтують дорогу Курилівка – Миколаївка – Єлизаветівка яка перебуває на балансі ОБЛ ЖКГ.

Фінансову основу цього ” самостійного ремонту” склали минулорічні монетізовані криаптовалютні активи членів тергромади с. Єлизаветівка, якими люди скинулися , щоб купити асфальтний зріз, солярку та замовити трактор.
В с. Курилівка та с. Миколаївка люди продовжують мовчки їздити цією занедбаною дорогою , тому як там нема кому відремонтувати . А скільки таких побитих корупцією доріг на Дніпропетровщині нам залишили РЄЗНІЧЄНКОГОЛІКИ ??? Їм на зміну прийшли їхні заступники, але вже під зеленими прапорами, що змінилося для звичайних людей ???

Можно звісно ще почекати тому як хтось скаже, що пройшло занадто мало часу, щоб ЗЕ команда могла себе проявити , а можно просто власними силами взятт і хоч якось відновити дорогу яку зруйнувала байдужість та корупція обласних чиновників.

Вибачте, але я чітко розумію , що якщо люди самі не зроблять – ніхто не зробить. Для розуміння на Дніпропетровщині призначили т.в.о голови Дніпропетровської ОДА який кожного місяця отримує зарплату і премію, але схоже , що йому байдуже на проблеми звичайних людей, тому як всі наші звернення на його адресу по факту були проігноровані.

P. S
В той час як Китай та Японія вражають новими технологічними іноваціями, новий гарант конституції обіцяє створити для Туреччини та Ізраїлю зони вільної економічної торгівлі – звичайні українці відновлюють дорогу асфальтним зрізом , тому як не хочуть щоб до них перестала їздити маршрутка та швидка», – написал Голосной в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *