Повірка лічильників у Кам’янському

Встановлення індивідуальних лічильників в місті почалося на початку 2000 років. Для економії коштів мешканці поступово переходили з нормативних показників на індивідуальні. Це допомагало зекономити витрати людям, які бережно відносяться до споживання води. Однак правилами користування – вказано, що лічильник має необхідність проходити перевірку один раз на 4 роки.

Лічильники води мають гарантійний строк роботи близько 8-10 років. Встановлені лічильники на початку 2000 років, пропрацювали вже більше двох строків і значна частина з них виходить з ладу. Тобто у лічильника є відсоток похибки, з яким він може працювати. Якщо він становить більше 2% то лічильник буде відбраковано.

Тому звертаємо увагу мешканців, у яких підійшов час наступної перевірки лічильника, на наступне. Якщо Ваш лічильник 2000-2005 років виробництва, то скоріш за все він не пройде перевірку і Ви витративши кошти на повірку, змушені придбати новий прилад обліку. Тому перед Держповіркою, будь ласка, зверніть увагу на рік випуску лічильника, та краще не витрачайте кошти на цю процедуру, а купіть новий лічильник, який рекомендує КВП КВР «Міськводоканал» згідно правил та стандартів на наступні 10-15 років.

Як відомо на разі перевірка індивідуальних лічильників в місті Кам’янське можлива двома способами.
1. Повірка лічильника по вул.Широкій, 16 в будівлі КВП КМР «Міськводоканал». Для цього потрібно розпломбувати лічильник та принести на Держповірку до кабінету 102. Протягом 10 днів він пройде повірку та після встановити на місце експлуатації, де лічильник будеопломбуваний.
2. Повірка лічильника на місці, не знімаючи приладу. Ця процедура більш дорога, але абонент тратить менше власного часу, на проходження Держповірки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *