Заброшенные села Украины будут заселены не украинцами, – прогноз каменчанина

Экс-сельский голова Елизаветовки Максим Голосной уверен, что политика нгынешней власти приведет к исчезновению украинской нации.
«Яку Україну МИ залишимо нашим дітям ?
Головна мета ЗЕ команди – це позбавлення українців життєвого простору через продаж землі, з подальшим перетворенням України в резервацію під зовнішнім управлінням МВФ. Це головна мета цієї команди, яка прийшла на один термін, все інше це відволікання уваги від їхньої основної мети. Недорозвинені українці, які полюбляють дивитися телевізор, на їхню думку займають забагато території, тому хтось має це виправити під виглядом зелених псевдореформ.
P. S
Самий прийнятних для них сценарій – це добровільне вивільнення нашої території через трудову міграцію трудоспособного населення . Подивіться на сучасні українські села, які за останні 20 років перетворилися в території тотального занепаду. Вимираючи села це норма для сучасної України , можна звісно продовжувати дивитися телевізор , а можна спробувати увімкнути мозок і зрозуміти , що всі вільні території у підсумку будуть заселені не українцями», – пишет Голосной в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *