Каменчанам пригрозили отключениями газа

Об этом говорится в сообщении «Днепропетровскгаза», которое разместили «Информационные системы».
«АТ «Дніпропетровськгаз» повідомляє:
З метою забезпечення комерційного обліку природного газу Кам’янське відділення АТ «Дніпропетровськгаз» виконує роботи за кошти підприємства по встановленню індивідуальних лічильників газу в квартирах і будинках мешканців міста у яких природний газ використовується тільки для приготування їжі та які на теперішній час не забезпечені приладами обліку.
Також звертаємо увагу на те, що згідно зі статтею 2 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» постачання природного газу здійснюється за умови його комерційного обліку. У споживачів категорії населення які використовують природний газ тільки для приготування їжі останній термін встановлення приладів обліку 1 січня 2021 року.
Враховуючи вищенаведене, звертаємось до мешканців міста з проханням безперешкодного надання доступу до їх власних помешкань з метою встановлення лічильників природного газу. У випадку відмови побутового споживача від встановлення лічильника газу Кам’янське відділення АТ «Дніпропетровськгаз» буде вимушене здійснити припинення постачання природного газу згідно з пунктом 1 глави 7 розділу VIКодексу газорозподільних систем», – сообщает «Днепропетровскгаз».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *