Голубое озеро возле Каменского ограждают забором

На берегу Голубого озера – популярного места отдыха многих жителей Днепропетровщины – начали строить новый забор. И это несмотря на подписанный президентом Закон о “свободном доступе к пляжам”.

Об этомсообщает Днепр Вечерний со ссылкой на станицу в Facebook сельского голову Елизаветовки Максима Голосного.

– Отримавши від місцевих жителів інформацію про встановлення нових парканів на березі “БЛАКИТНОГО ОЗЕРА” на місце події представниками органу місцевого самоврядування негайно було викликано представників національної поліції Петриківського району . Представники нацполіції прибувши на місце події були лише статистами, ніяким чином не завадивши протиправній діяльності зібрали пояснення з усіх присутніх та поїхали по своїх справах 🙂

За наявною в сільраді інформацією до встановлення нових парканів причетні декілька колишніх та діючих керівників прокуратури Дніпропетровської області та Петриківського району, які попередньо узгодили свою протиправну діяльність з керівником місцевого держгеокадастру внесли завідомо неправдиві відомості та створили право власності на земельну ділянку за підробленими документами.

Хочется верить, что Максиму с односельчанами удастся побороть новоявленных “баронов” и открыть свободный доступ к прекрасному озеру.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *