На Днепропетровщине обнаружили онлайн порностудию

К сотрудникам КП «Муніципальна Варта» Павлограда поступило сообщение с жалобой о том, что несовершеннолетних павлоградских девушек привлекают к съёмкам эротического характера. Кроме этого, муниципалам были предоставлены фото-доказательства деятельности в Павлограде онлайн порностудии. 

Об этом сообщает 5632.com.ua со ссылкой официальную страницу инспекторов в Фейсбуке.

«Відео з елементами порнографії за участю дівчат транслюють у мережі Internet за допомогою веб-камер. Моделі отримують за це грошову винагороду, що коливається в залежності від кількості сеансів від 15 до 30 тисяч гривень на місяць. За першим підрахунком, у нашому місті працює до десяти дівчат-моделей, а також діє обладнана студія. Секс-працівниць попередньо підшукують із кола знайомих, психологічно обробляють та навчають розміщувати відео порнографічного характеру на спеціальних сайтах, яке у подальшому збувають за плату. Нажаль, дані особи не лише самі залучаються до протизаконної діяльності, а й активно розповсюджують інформацію серед однолітків та неповнолітніх, про варіанти легко та швидко заробити значні суми коштів. Приманкою служить також обіцянка, що це відео будуть продавати ЛИШЕ закордонним покупцям, і в рідному місті про їхню діяльність ніхто не дізнається», – сообщили муниципалы.

Они также проверили полученную информацию, которая, к сожалению, подтвердилась. На ретушированных фотографиях изображены исключительно павлоградские девушки.

Инспекторы КП «Муніципальна Варта» Павлограда обращаются к родителям с просьбой больше внимания уделять своим детям подросткового возраста, интересоваться их увлечениями, чаще общаться и напоминать о том, что поступки, совершённые в молодости, остаются с ними на всю жизнь.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *