Под Каменским наркоман незаконно проник в чужое домовладение

Произошло это 22 марта вечером, сообщили в охранной компании «Цитадель».
«О 22.20 на пульт централізованого спостереження охоронної компанії «Цитадель» надійшов тривожний дзвінок від голови Курилівської селищної ради, з повідомленням про те, що за адресою по вул. Центральна 316 в с.Курилівка Петриківського району перебуває стороння особа.
Дана інформація негайно диспетчером була передана охоронникам групи швидкого реагування ОК «Цитадель». Виїздом встановлено, що невідомий громадянин через паркан незаконно потрапив на подвір᾿я вищезазначеного приватного будинку та був своєчасно помічений власником будинку.
Даного громадянина нарядом ГШР ОК «Цитадель» було затримано і передано швидко прибувшим на місце події, правоохоронцям, для встановлення всіх обставин події та збору первинного матеріалу (ЄО Петриківського ВП від 22.03.2020 №1142). Затримана особа: непрацюючий місцевий мешканець, громадянин «Д» 1985 року народження (зі слів останнього, він вживає наркотичні засоби).
Охоронна компанія “Цитадель” патрулює вулиці селища Курилівка Петриківського району. Єдина охоронна компанія, яка поставила мобільний наряд групи швидкого реагування з маршрутом патрулювання саме – селище Курилівка (у тому числі і у нічний час). Багато місцевих мешканців підключили свої помешкання, гаражі, магазини, інші приміщення, під охорону саме в нашу компанію “Цитадель”. З мобільним нарядом ГШР ОК “Цитадель”, який постійно перебуває на маршруті в с.Курилівка, це дійсно правильний вибір. Приїхати на виклик з центральної, або лівобережної частини міста Кам’янське (як це роблять інші охоронні компанії), швидко не виходить. І буває зловмисникам, цього часу на скоєння злочину і втечі, достатньо. Наш екіпаж не тільки чекає тривожного сигналу на пульт централізованого спостереження, а патрулюючи виявляє правопорушення (кримінальні та адміністративні) і негайно інформує поліцію, стежить за порядком на закріпленій території, яка не така вже і маленька. Дійсно трапляються кримінальні правопорушення і на території с.Курилівка. Однак, миритися з цим ми не будемо. Налагоджена постійна взаємодія з Вашим селищним Головою – Сергієм Івановичем Гречановським, дільничним інспектором поліції Петриківського ВП, а також з черговою частиною Петриківського ВП. Контактний телефон диспетчера охоронної компанії “Цитадель” – 098-184-51-86; 099-721-44-59; 093-008-51-04. За необхідності, при виявленні кримінального чи адміністративного правопорушення, звертайтесь у будь-який час доби до нашого диспетчера. Будуть прийняті всі необхідні заходи для затримання правопорушника та фіксації з працівниками поліції даної протиправної діяльності.
Охоронна компанія «Цитадель» продовжує тісну взаємодію з працівниками поліції Петриківського ВП щодо профілактики та недопущення кримінальних правопорушень. Питання скоєння кримінальних правопорушень наркозалежними особами в стані наркотичного сп’яніння, або під час абстинентного синдрому «ломки», завжди гостро стоїть у сучасному суспільстві.
Робіть правильний вибір, обирайте справжніх професіоналів у сфері надання охоронних послуг.
Охоронна компанія «Цитадель», – «ВАША БЕЗПЕКА-НАША РОБОТА!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *