Канал МІС ТВ Каменского выпустил видеоролик о борьбе с коронавирусом

В съемках видео, в котором горожане призывают соблюдать карантинные меры в борьбе с пандемией,приняли участие дети, студенты, представители профсоюзов, работники предприятий и медики. 
Артем, школьник:
«Я – Артем. Мені 8 років. Зараз я дуже рідко виходжу на вулицю. Я часто мию руки з милом. Мама мені каже, що це потрібно, щоб я не захворів. І взагалі – це корисно робити і дорослим. Давайте разом мити руки з милом, для здоров’я!»
Ирина Пугачёва, заместитель председателя профсоюза «Металлургов» ПАО «ДМК»:
«На сегодняшний у нас в стране сложилась чрезвычайная ситуация и мы все, как никогда, должны быть собранными и внимательными. Мы должны выполнять все, что нам предписывает Кабинет Министров в своем постановлении. Мы должны носить защитные маски. Мы должны соблюдать безопасное расстояние 1,5 метра. Мы должны вовремя мыть руки. Мы должны беречь друг друга и прежде всего – себя. Я призываю вас, я призываю всех быть внимательными, быть осторожными, следить за собой и за своими близкими. И только тогда мы сможем победить этот вирус».
Анастасия, студентка:
«Привіт! Мене зовуть Настя. Я студентка третього курсу.Через карантиннас перевели на дистанційне навчання. Щоб ми менше находились у великих групах. Я весь час знаходжусь вдома. Це дає мені змогу більше приділяти уваги саморозвитку та хобі. Я стала менше спілкуватися з друзями, але ми щодня розмовляємо по телефону та відеозв’язку. Я розумію, що під час карантину важливо знаходитися вдома для нашого здоров’я та для нашого майбутнього.
Олег Коншин, горновой доменной печи ПАО «ДМК»:
«Попри карантин, я ходжу на роботу. У транспорті я завжди в захисній масці. У магазині – тримаю дистанцію. На роботі та вдома – я вимірюю температуру. Це відповідальність, якої я дотримуюсь. Закликаю до цього і вас!»
Елена, медицинская сестра:
«Висока температура тіла, біль у горлі, дихальна недостатність, кашель. Все це може бути першими симптомами короновірусної інфекції COVID-19. Зволікати – не можна. Відчуваєте схожі симптоми – мершій телефонуйте сімейному лікарю або звертайтесь до швидкої допомоги. Інфекція дуже швидко вражає внутрішні органи. Тож запорука успішного лікування – вчасна медична допомога! Попередити інфекцію у нашому місті можна лише спільними зусиллями.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *