Дело против каменчанина засекретили

Экс-сельский голова Елизаветовки Максим Голосной сообщил подробности уголовного дела против него, которое было открыто из-за поста в фейсбуке.
«Нацполіція Дніпропетровської Області Інформує Максима Голосного!
Справу стосовно притягнення мене до відповвідальності за жартівливий допис у FB закрили, матеріали передали у Петриківській відділ нацполіції (за місцем моєї реєстрації ) , справу станом на 01.06.2020 терміново списали у архів та засекретили.
Ознайомити мене з матеріалами справи співробітники архівного відділу Петриківського райвідлілку поліції відмовились посилаючись на сувору заборону керівництва , тому як в матеріалах по цій справі начебто фігурують персональні дані співробітників Кіберполіції та СБУ які саме і ініціювали цю справу .
Висловлюю подяку всім хто підтримував та підтримує мене в боротьбі за свої Конституційні права.
Окрема подяка за допомогу у об’єктивному висвітлені цієї ситуації інформ агенції ІНФОРМАТОР, газеті ” ЛИЦА” , Олександр Гуміров , Маrgarita Оvcharenko , Rostyslav Shaposhnikov , кожного хто поширював цю інформацію, та всім небайлужих , які просто були поряд.
P. S
Загалом я витратив годину свого життєвого часу для з’ясування всіх обставин по своїй справі , у підсумку згідно ЗУ ” Про доступ до публічної інформації ” написав інформаційний запит на отримання всієї інформації стосовно мого допису у соціальній мережі.
СБУ ПОКИ МОВЧИТЬ!», – написал Голосной в социальных сетях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *