В Каменском пьяного приняли за мертвого

Об этом сообщили в охранной компании «Цитадель».
«23.06.2020 о 19.05 на пульт централізованого спостереження охоронної компанії «Цитадель» надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, який повідомив про те, що в районі магазину АТБ по пр. Металургів №74/г, на землі лежить чоловік без ознак життя.
Дана інформація негайно диспетчером була передана екіпажу групи швидкого реагування ОК «Цитадель», який через хвилину прибув на дане місце події.
Виїздом було встановлено, що на зазначеному місці (прямо на землі) спав чоловік, який перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Негайно на місце події була викликана карета швидкої медичної допомоги. Злагодженими діями працівників охоронної компанії «Цитадель», разом з медичним персоналом швидкої, чоловіка привели до тями та погрузили в службовий автомобіль медиків. Якого у подальшому бригада ШМД відвезла до лікарні. Даним громадянином виявився місцевий мешканець, громадянин «Є» 1986 року народження, який не розрахував своїх сил та перебрав зі спиртними напоями. Протиправних дій відносно даного громадянина скоєно не було.
Будьте обережні! Особливо у період такої спеки у денний час, не зловживайте спиртними напоями! Це може погано для Вас закінчиться. Також, при використанні Вашого непритомного стану злочинцем, Ви можете стати об’єктом кримінального правопорушення (крадіжка, пограбування, розбій і навіть вбивство).
Охоронна компанія «Цитадель» продовжує тісну службову взаємодію з працівниками поліції та екстрених служб в нашому рідному місті Кам᾿янське», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *