В Каменском полиция занялась случаем вандализма

Случай, когда малолетняя вандалка умышленно портит окно в электричке, а ее подруга снимает все на видео, который произошел под Каменским, стал топ-новостью по всей Украине.
Отреагировала на этот вопиющий факт и полиция Каменского.
«У Кам`янському поліцейські притягнули до відповідальності матір неповнолітньої дівчини, яка зіпсувала вікно в електропотязі
10 липня моніторингом соціальних мереж, поліцейські виявили відеоролик на якому дівчина підліток псує склопакет салонного вікна вагону електропотягу.
Даний факт був зареєстрований до Журналу єдиного обліку. Під час здійснення перевірки поліцейські з ювенальної превенції Південного відділення поліції встановили особи дівчат та обставини подій. Як з’ясувалося, 9 липня ввечері, неповнолітні їхали електропотягом, де в одному із вагонів одна дівчина пошкодила вікно, інша здійснювала відеозапис неправомірних дій подружки.
З неповнолітніми в присутності батьків проведена профілактично-виховна бесіда, а матір 15-річної дівчини, яка зіпсувала склопакет притягнута до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Перевірка по даному факту триває», – сообщили в Каменском горотделе полиции.

вандалки

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *