Проект «Фитнес уикенд» в Каменском – это только положительные эмоции и полезные тренировки

З 5 червня у Кам’янському стартував новий спортивно-масовий проект   «Фітнес вікенд», організаторами якого виступили Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно із управлінням молоді та спорту міської ради та за участі Комунального закладу «Кіноконцертний зал «Мир».

Свято спорту проходить щоп’ятниці на території прилеглій до Кіноконцертного залу «Мир».

Відкрили перший «Фітнес вікенд» вихованки школи танців «Gold Stars», а тренер-викладач Андрієнко Валерія провела для всіх бажаючих майстер-клас.

Наступної п’ятниці свій майстер-клас та відкрите тренування для всіх охочих провів Чемпіон України, Майстер спорту з тхеквондо, провідний тренер нашого міста – Курись Роман.

Далі «Фітнес вікенд» ще більше набирав обертів і своє відкрите тренування з майстер класами провів Чемпіон України по ММА, Майстер спорту по ММА, тренер клубу «Phoenix Team» – Журавлев Олександр зі своїми вихованцями.
Наступними учасниками були вже улюблені та знайомі всім тренер школи танців «Gold Stars» – Андрієнко Валерія та її вихованки.
Липень місяць розпочався з запальної розминки та майстер-класів від тренерів танцювальної студії «You Can do it» – Кочанової Наталії та Сімковської Дар’ї у стилі «зумба» та «Хіп-хоп».

А вже наступної п’ятниці окрім веселої танцювальної розминки від тренера танцювальної студії «You Can do it» – Сімковської Дар’ї, були проведені спортивні змагання «Веселі старти», учасники яких не були обмежені у віці та статі та отриали сувеніри й подарунки.

По завершенню кожного «Фітнес вікенду» всі мали змогу підійти до тренера і отримати індивідуальну консультацію та інформацію стосовно представленого виду спорту.

Всі учасники завжди залишаються задоволеними простотою та доступністю підготовлених майстер-класів з кожного виду спорту.

2

1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *