Завжди працюють на результат – нові члени партії «Бджола»

Депутатська група «Сильні разом», яку свого часу сформував та очолював заступник міського голови Костянтин Саусь, вслід за своїм керівником прийняла обґрунтоване та виважене рішення вступити до партії мера Андрія Білоусова.

Марина Гурська, Микола Полинько, Тетяна Дарадан, Валентина Капінус – відтеперчлени сильної та працьовитої команди ПП «Бджола».

Вступ до лав партії «Бджола» – це важливий та переконливий чинник того, що всі разом вони намагаються об’єднатися навколо загальної мети – сприяти розвитку нашого міста.

Долучившись до сильної та ефективної команди міського голови Андрія Білоусова, депутатська група матиме більше можливостей для того, щоб втілювати в життя свої пропозиції та ідеї городян.

Це люди, які вже неодноразово були депутатами міської ради, мають великий досвід та не один рік працювали задля позитивних зміннашого міста. Вони ніколи не стояли осторонь. Завжди намагаютьсяполіпшити життя жителів, допомогти у вирішенні проблем, з якими стикаються люди. Їх робота помітна на ввірених їм округах. Це різноманітні позитивні зміни, які стосуються різних сфер життя. І, незважаючи на те, що проблеми були завжди, депутати активно сприяли їх вирішенню.

І жителі відчувають ці зміни. Це поліпшення сфери житлового господарства, ремонти доріг, розвиток інфраструктури міста, озеленення та багато іншого. Депутати підтримують політику, яку реалізує міський голова Андрій Білоусов. Адже завдяки його наполегливій роботі в місті вже реалізовано та продовжується втілення багатьох позитивних змін. Томусвоєю метою депутати вважають допомогу сильному лідеру – міськомуголові.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *