До уваги кам’янчан!

Оголошено про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «ПОЛІКОР».

До департаменту екології та природних ресурсів Кам’янської міської ради надійшло Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, яке опубліковано 09.09.2020 за №2020245228 в Єдиному реєстрі оцінки впливу на довкілля на сайті Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, стосовно планованої діяльності ТОВ «Поліколор», код ЄДРПОУ – 30012591. Юридична адреса: 51909, Дніпропетровська обл., м. Кам′янське, вулиця Східна, буд.2а. Зазначене повідомлення, відповідно Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», повинно бути доведене до громадськості.

Згідно з повідомленням, об’єктом планованої діяльності є реконструкція цеху з виробництва лакофарбової продукції без перепрофілювання ТОВ «ПОЛІКОЛОР» за адресою: м. Кам′янське, вулиця Східна, будинок 2а.

Мета планованої діяльності є збільшення номенклатури продукції лакофарбової і вододисперсної продукції без перепрофілювання зі збільшенням його потужності до 2,5 тис. тонн в рік. Передбачаються зміни у технологічній схемі виробництва з додаванням до неї додаткового обладнання. Збільшення об’ємів виробництва досягається без розширення виробничих площ та будівництва (розширення) будівель. Збільшується номенклатура продукції.

Департамент екології та природних ресурсів міської ради просить громадськість міста долучатись до громадського обговорення звіту з оцінки впливу планованої діяльності на довкілля.

Протягом 25 робочих днів з дня оприлюднення цього Оголошення на офіційному веб-сайті уповноваженого органу громадськість має право надати Міністерству захисту довкілля та природних ресурсів України зауваження і пропозиції до  звіту з оцінки впливу на довкілля.

Надаючи такі зауваженні і пропозиції, вкажіть реєстраційний номер №2020245228 справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля. Це значно спростить процес реєстрації та розгляду Ваших зауважень і пропозицій.

У разі отримання таких зауважень і пропозицій громадськості вони будуть розміщені в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля Міністерства та передані суб’єкту господарювання (протягом трьох робочих днів з дня їх отримання).

Усі зауваження і пропозиції громадськості необхідно надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України; поштова адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. Управління оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки: електронна адреса: [email protected][email protected], телефон: (044) 206-20-89; (044) 248-23-43 контактна особа: Гладун Євген Євгенійович.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *