Кам’янчанам нагадали про переваги офіційного працевлаштування

20 листопада відділ праці та соціально-трудових відносин міської ради спільно з фахівцями Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області та представниками Кам’янського відділу поліції провів профілактичний захід серед суб’єктів господарювання, що працюють у сферах транспортного обслуговування та кур’єрської діяльності.

Фахівці вкотре нагадали роботодавцям про необхідність дотримання законодавства про працю та незаконність допуску до роботи працівників без офіційного працевлаштування. Самим працівникам розповіли про економічні і соціальні гарантії офіційного працевлаштування та нагадали про їх права на оплату лікарняного, достроковий вихід на пенсію через шкідливі умови праці, отримання страхового стажу, соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві й професійних захворювань, допомогу в зв’язку з безробіттям тощо.

Також співробітниками Кам’янського відділу поліції проведено профілактичну роботу з водіями за результатами якої, складено протокол про адміністративну відповідальність на водія вантажівки, який керував автівкою без посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідно до статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *