Главврачу больницы им. Мечникова присудили Государственную премию Украины

Главный врач областной клинической больницы имени Мечникова Сергей Рыженко стал лауреатом Государственной премии Украины. 

С высокой наградой Сергея Анатольевича поздравляют на его фб-странице.

Об этом сообщает Днепр Вечерний.

«Відділення нейрохірургії 2 щиро вітає свого керівника, генерального директора Лікарні Мечникова Сергія Анатолійовича Риженко з присудженням Державної премії України в галузі науки та техніки за роботу «Медицина катастроф в умовах бойових дій».
Сьогодні, на урочистій нараді, Сергій Анатолійович відзначив, що ця нагорода – це відзнака тяжкої та наполегливої роботи всього колективу лікарні Мечникова на протязі 2014-2020 років.

Також Сергій Анатолійович відзначив, що війна триває, і відповідно триває робота по лікуванню та реабілітації поранених, робота по критичному аналізу отриманого досвіду, підготовці наукових керівництв, посібників, атласів для покращання надання допомоги нашим пораненим бійцям не лише в Мечникова, а й у нашій державі!

Щиро вітаємо Ювіляра та зичимо йому у Новому Році здоров‘я, щастя, вдачі, наснаги та наполеглевості у здійсненні всіх задумів», – отмечается, в частности, в сообщении Андрея Сирко.

«Днепр вечерний» поздравляет Сергея Рыженко с заслуженной наградой и желает лауреату Государственной премии дальнейших успехов и удач.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *