У Кам’янському відбувся семінар з кіокушин карате

11 лютого на базі спортивного комбінату «Прометей» відбувся семінар з кіокушин-кан карате-до, під керівництвом багаторазового чемпіона світу Артура Арушаняна, який поділиться своїми знаннями з усіма учасниками. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.
З 11 по 12 лютого 2021 року з робочим візитом Кам’янське відвідав Артур Арушанян, старший тренер Арцахської федерації Ояма Кіокушинкай карате (Вірменія). У ці дні Артур взяв участь в якості експерта в зимовій учбово-тренувальній школі Дніпровського бранча «КІОКУШИН-КАН СТАНДАРТ – 2021».
З 2015 року Артур Арушанян став 3 рази чемпіоном світу (2015, 2017, 2019) і 5 разів чемпіоном Європи (2011, 2012 2017, 2018, 2019). На думку керівництва Кам’янської федерації, кіокушин-кан карате, Артур Арушанян є одним з найрезультативніших бійців останніх п’яти років.
Зимова навчально-тренувальна школа Дніпровського бранча «КІОКУШИН-КАН СТАНДАРТ – 2021» проводиться з ініціативи Кам’янської федерації кіокушин-кан карате з 2018 року за підтримки управління молоді та спорту міської ради. Цей захід проводиться для стандартизації техніки, підвищення кваліфікації спортсменів, підготовки суддів та формування збірної команди.
Під час урочистої церемонії відкриття семінару начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк побажав нашим спортсменам отримати чимало нових знань та навиків, і навчитися використовувати отримані знання на практиці під час тренувань та змагань. А найголовніше – позитивних емоцій. Дякую за те, що прославляєте наше місто і особистим прикладом популяризуєте спорт», – сказав Едуард Коряк.
По завершенню урочистого відкриття семінару Едуард Коряк вручив подяку від управління молоді та спорту міської ради за внесок у розвиток кіокушин-кан карате-до у місто Кам’янське, високу професійну майстерність, за популяризацію зазначеного виду спорту серед молодих кам’янчан.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *