У Кам’янському відбулось засідання виконкому міської ради

24 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради, яке очолив міський голова Андрій Білоусов. На засідання було внесено 39 планових та 102 додаткових питання.

Перед початком засідання міський голова урочисто вручив нагрудний знак та посвідчення до почесного звання України «Мати-героїня» Маховій Таїсії Валеріївні, подякувавши за материнську працю та побажавши всього найкращого її родині. Почесне звання кам’янчанці присвоєно Указом Президента України від 15 грудня 2020 року за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Перейшовши до порядку денного, виконавчий комітет взяв до відома доповідь директора департаменту фінансів міської ради Лариси Шевченко про виконання міського бюджету за 2020 рік. Так, до загального та спеціального фондів міського бюджету з урахуванням офіційних трансфертів надійшло 2 151 419,5 тис.грн, що становить 94,2% до затвердженого плану. Порівняно з 2019 роком загальний обсяг надходжень зменшився на 668 685,4 тис.грн, або на 23,7 %, що зумовлено значним зменшенням надходжень офіційних трансфертів в частині охорони здоров’я та соціального захисту населення відповідно до чинного законодавства. Видатки міського бюджету у 2020 році виконано на 94,0% – 2 345 514,1 тис.грн

Виконком затвердив Порядок надання послуг безоплатного зубного протезування пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету на 2021 рік. Послуги з безоплатного зубного протезування  надаватимуться Комунальним некомерційним підприємством Кам’янської  міської ради «Міська стоматологічна поліклініка» пільговим категоріям громадян, які зареєстровані на території міста Кам’янського і селища Карнаухівка та мають на це право згідно з чинним законодавством.

Серед інших проєктів рішень, прийнятих на засіданні – внесення змін до складу міських комісій різного спрямування у зв’язку із кадровими змінами, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, внесення змін до фінансових планів комунальних підприємств. Низка розглянутих питань підготовлена відділом розподілу житлової площі та службою у справах дітей міської ради.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *