У Кам’янському стартував спортивний семінар (форум)

Сьогодні, 13 травня, на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №4» Кам’янської міської ради проводиться спортивний семінар (форум) «Сучасні аспекти навчально-тренувальної роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах», який організувало управління молоді та спорту міської ради.

Участь у семінарі приймають директори, їх заступники та методисти 7 дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Попередньо вони надали до управління свої пропозиції стосовно тем, які потрібно висвітлити для забезпечення ефективної діяльності ДЮСШ. Розглянувши всі ці пропозиції управління молоді та спорту організувало спікерів, які нададуть вичерпну інформацію з усіх питань.
Форум відкрив начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк, який ознайомив усіх учасників з його програмою та побажав колегам плідної співпраці.
Зокрема, в рамках семінару учасники форуму дізнаються про новітній підхідта використання IT технологій в організаційній роботі ДЮСШ, ознайомляться з принципами загального діловодства та порядком здійснення медичного супроводження вихованців ДЮСШ. Крім того, своїм досвідом щодо підготовки спортсменів високої кваліфікації в умовах школи з колегами поділиться Заслужений тренер з академічного веслування, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Володимир Морозов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *