У Кам’янському розпочалася ІІІ літня Гімназіада України з плавання

12 травня у Кам’янському на базі басейну «МіКомп» стартувала ІІІ літня Гімназіада України з плавання, яка триватиме до 14 травня.
Участь у Гімназіаді приймають збірні команди регіонів з усієї України. Це юнаки та дівчата 8-11 класів закладів загальної середньої освіти. Усього до Кам’янського приїхало близько 300 спортсменів.
Змагання особисто-командні та проходять у наступних дисциплінах: вільний стиль, на спині, брас, батерфляй, комплексне плавання та 4 естафети.
У день відкриття за дорученням Кам’янського міського голови Андрія Білоусова спортсменів привітав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.
«Гідний результат в спорті – це не щасливий випадок та не везіння. Це – завжди результат колосальної роботи, віри у власні сили і величезного бажання перемогти. Я бажаю вам, щоб ваші щоденні тренування приносили радість, віру в себе, а нагородою за працю завжди була заслужена перемога! Бажаю усім учасникам Гімназіади гарних результатів, нехай переможуть сильніші», – відзначив Едуард Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *