Під Кам’янським відбулося урочисте відкриття спортивно-екологічної зони відпочинку

15 липня на березі Єлизаветівського котловану відкрилося наметове містечко для спортсменів Під Кам'янським відбулося урочисте відкриття спортивно-екологічної зони відпочинку - ФОТОКам’янського. З цього дня і до кінця серпня на облаштованій території спортивно-екологічної зони відпочинку юні спортсмени зможуть одночасно займатися спортом та відпочивати.

Ініціатором створення спортивного табору виступив голова міської Федерації тхеквондо ВТФ, директор ДЮСШ №4 Олександр Кірпа, який від імені спортсменів звернувся з цим проханням до Кам’янського міського голови Андрію Білоусова. І ось, через місяць, відбулася урочиста церемонія відкриття спортивної бази на березі котловану.

Вітаючи спортсменів із цією приємною подією, міський голова Андрій Білоусов зазначив, що головна мета облаштування спортивно-екологічної зони відпочинку – дати можливість юним спортсменам гармонійно розвиватися, повноцінно тренуватися, набиратися сил і здоров’я.Під Кам'янським відбулося урочисте відкриття спортивно-екологічної зони відпочинку - ФОТО

«Необхідно також стежити за навколишнім середовищем, підтримувати чистоту і порядок для того, щоб зберегти природу в належному стані. Будьте здорові, щасливі та не забувайте дотримуватися техніки безпеки», – наголосив Андрій Білоусов.

Міський голова подарував тхеквондистам спортивний інвентар, необхідний для підвищення рівня їх технічної підготовки, а також затвердив складений фахівцями розпорядок дня в наметовому таборі.

 

 

Під Кам'янським відбулося урочисте відкриття спортивно-екологічної зони відпочинку - ФОТО

За час облаштування зони відпочинку комунальними службами міста у взаємодії з громадською організацією «Голос Природи», без шкоди для екосистеми, були виконані роботи з приведення території в належний санітарний стан, встановлення артезіанської свердловини для забезпечення водопостачання. Були облаштовані місця санітарно-гігієнічного призначення, впорядковані місця збору та організоване вивезення побутових відходів, забезпечені під’їзні шляхи до зони відпочинку.

 

 

Під час перебування спортсменів на території спортивно-екологічної зони відпочинку передбачено проведення фахівцями занять із різних видів спорту та екологічно-освітньої роботи.Під Кам'янським відбулося урочисте відкриття спортивно-екологічної зони відпочинку - ФОТО

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *