Вітаю з Днем Перемоги!

9 травня – залишається назавждив пам`яті багатьох поколінь, бо не має в Україні родини, яку б не опалила пожежа найзапеклішої в ХХ столітті війни. День Перемоги–символ великого героїзмута мужності, волелюбності нашого народу, який 73 роки тому захистив світ від фашизму.
В День Перемоги ми вшановуємо ветеранів війни, дякуючи їм за відстояний мир та схиляємо голови в пам’ять про наших земляків, що не повернулися з фронтів Другої світової війни.Ми пам’ятаємо трудівників, що кували Перемогу в тилу, дітей війни на долю яких випало чимало випробувань, всіх тих, хто відбудовував країну в післявоєнний період.
Цього дня ми не тільки повертаємося в історію, вклоняючись подвигуветеранів, а всім серцем прагнемо миру на рідній землі, що у всі часи було однією з найголовнішихлюдських цінностей! На жаль сьогодні на Сході країни, українські захисники зі зброєю в руках знов захищають рідну землю. Знаємо, що воїнивідстоять цілісність нашої держави, як більше ніж сімдесят років це зробили наші діди та прадіди.
Міцного здоров`я, щастя та довгих років вам, дорогі ветерани та захисники рідної землі! Бажаю працівникам КВП КМР «Міськводоканал» та мешканцям нашого міста мирного неба над головою, порозуміння та єдності,благополучного життя на довгі роки!

Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *