Вітаю з Днем науки!

Висловлюю привітання та подяку всім робітникам наукової галузі України!
В сучасному світі інтелект цінується набагато вище за природні ресурси, можливо, в нашій державі ще не зовсім так, але Україна має достатній потенціал для прискореного розвитку та впровадження пріоритетних наукових напрямів.
Ваші самовіддача і творчий підхід до вирішення поставлених завдань, ентузіазм і відданість справі – лише це забезпечує нашій українській науці подальший розвиток.
Досягнення вчених створюють необхідний фундамент для розвитку промисловості та сільського господарства, нових знань і нових технологій, створенню нових інноваційних продуктів. Робота підприємств ґрунтується на досягненнях науки, яка відкриває нові обрії досліджень в застосуванні найсучасніших технологій виробництва.
Головним завданням держави є створення правових, економічних та організаційних умов для розвитку дослідницької діяльності у навчальних закладах та наукових інститутах.
Упевнений, що спираючись на інтелектуальний потенціал працівників науки, ми зможемо разом досягти стабільного зростання нашої України.
В цей день бажаю кожному науковцю здоров’я, професійних успіхів, нових відкриттів і досліджень на користь Украйни, наснаги та визнання, добробуту та благополуччя вашим родинам!

Голова Кам`янської міської організації ВО «Батьківщина», кандидат економічний наук Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *