Каменская охранная компания войдет в Штаб национальной защиты Днепропетровской области

Об этом сообщили в охранной компании «Цитадель».
«Зроблено перший крок до членства у відокремленому підрозділі громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «ШТАБ НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
Детальніше, 23.06.2018 року на базі полку поліції «Дніпро-1» було проведено робочу зустріч членів громадського формування з кандидатами на вступ, а також з керівництвом патрульної поліції ГУНП в Дніпропетровській області та депутатським корпусом різних рівнів. На даній нараді було обговорено гострі питання, особливо проблематику взаємодії громадського формування з правоохоронними органами. Поставлені пріоритетні завдання на майбутнє.
Дане громадське формування зробило величезний внесок в безпечне функціонування і життя мешканців Дніпропетровської області та за її межами.
Охоронна компанія «Цитадель», завдяки активній діяльності депутатів міської ради Миршавки Сергія Івановича та Чернявського Віталія Григоровича, заявила про себе та подала заявку на членство в підрозділі громадського формування «Штаб національного захисту Дніпропетровської області».
Це додаткові права і обов’язки в нашій службовій діяльності, однак «Цитадель» цього не боїться. Взаємодіяти пліч о пліч з правоохоронними органами (поліцією) в боротьбі зі злочинністю ми вміємо. Охоронна компанія «Цитадель» – дійсний партнер поліції. Люди від цього тільки виграють. Для них немає великої різниці, хто першим прийде до них на допомогу (при скоєнні правопорушення), охоронник – член громадського формування, чи поліцейський. Аби це було виконано швидко, професійно і законно.
Охоронна компанія «Цитадель», – «ВАША БЕЗПЕКА – НАША МЕТА!», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *