Шановні кам`янчани!

Від щирого серця вітаю вас із Днем міста! Це свято – особливе для тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись будувати і розвивати наше місто, хто полюбив його за велич промислових ландшафтів та неповторні краєвиди Дніпра, за славетну історію і прекрасних людей.

Сьогодні у Кам`янському відчувається не тільки зв`язок часів і поколінь, а й енергійний ритм сьогодення, спрямованість у майбутнє. З кожним роком наше місто перетворюється, стає ще кращим. Народжуються нові плани, знаходять втілення в життя сміливі ідеї. Але душа міста, безсумнівно, живе у його мешканцях. Ви заслуговуєте особливої вдячності за всі добрі справи, які робите для рідного краю. Щоденною працею, творчими досягненнями, успіхами і перемогами прокладаєте нову дорогу до зміцнення і процвітання нашого міста.

Шановні ветерани! Саме вам ми завдячуємо всім, що маємо сьогодні. Своєю самовідданою працею ви збудували надійний фундамент для становлення міста, а сьогодні передаєте свою мудрість і досвід дітям та онукам. Низький уклін вам за це!

Сердечно бажаю всім доброго здоров`я, щастя, достатку і задоволення від життя!

Нехай у мирі та злагоді зростає і міцніє наше рідне місто!

Зі святом!

Від щирого серця, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *