Шановні друзі!

Прийміть мої щирі вітання з професійним святом – Днем шахтаря!
Є певний символізм у тому, що після відзначення Дня Незалежності України ми маємо нагоду сказати слова вдячності людям, які своїм професійним покликанням, самовідданою і мужньою працею забезпечують енергетичну безпеку нашої держави!
Гірницька справа завжди вимагала мудрості і продуманих рішень. Вона не терпить легковажності і не прощає помилок. Це не просто піт та величезна втома, а й колосальні зусилля і непорушна самовідданість, честь і професіоналізм. Спускаючись у шахту, шахтар залишає на поверхні весь свій страх, а бере із собою тільки надію і любов, бо знає, що це те єдине, що не залишить його навіть там, під землею. І йде робити свою справу.
Для гірницьких районів і міст День шахтаря давно став одним з головних свят.
Тому від себе особисто та від імені управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Дніпропетровській області сердечно вітаю усіх, хто пов’язав своє життя з гірничо-добувною справою і зичу вам міцного здоров’я, нових трудових успіхів, гідних умов праці, добра і радості вашим родинам! Нехай Господь береже вас і ваших товаришів від лиха та нещасть!

З повагою, начальник управління  виконавчої дирекції Фонду соціального  страхування України у  Дніпропетровській області  Борис Мазур.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *