Благодійний фонд О. Плахотніка «Рідне місто» подарував першокласникам «Страхові сертифікати»

В перший день навчального року вісім шкіл Кам`янського відвідали представники благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто», який заснований в місті за пропозицією Юлії Тимошенко. Вони тепло привітали школярів та вчителів із початком навчання та подарували першокласникам «Страхові сертифікати», які застрахували дітей на один на рік від нещасних випадків.

У вітальному слові представники фонду побажали першокласникам та їх батькам ніколи не скористуватися сертифікатом, та переступивши шкільний поріг взяти із собою працелюбність, цікавість та впевненість. Нехай подорож в цікавий світ знань принесе дітям багато радощів, а набуті ними знання та навички принесуть в майбутньому процвітання Україні!

Як зазначив голова кам`янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік, фонд працює в самих різних напрямках, але основний – незахищені верстви населення. Сьогодні ми вирішили застрахувати наше майбутнє – наших дітей, які пішли до перших класів Найближчим часом жителі міста побачать ще багато корисних справ, які покращать життя наших людей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *