«Рідне місто» – з добрими справами мешканцям Кам’янського

Перші дні нового навчального року завжди по-особливому багаті на привітання і поздоровлення, які відбуваються в навчальних закладах всієї країни.

На початку тижня школи Кам`янського відвідали представники благодійного фонду О. Плахотніка «Рідне місто», привітали школярів та вчителів із початком навчання та подарували першокласникам «Страхові сертифікати», які застрахували дітей на один на рік від нещасних випадків.
Сьогодні про мету створення та плани на майбутнє розповідає один із його засновників Олександр Плахотнік.
«Фонд створений в Кам`янському, ставить головною метою своєї діяльності покращення життя мешканців нашого міста. Ми – спільнота однодумців, які по-різному бачать напрямки роботи з людьми, але єдині в меті – щось треба змінювати. Сьогодні багато людей лишаються сам на сам зі своїми проблемами та потребують допомоги. Наша мета – допомогти та змінити життя людей.
На початку нового навчального року ми відвідали наші школи, та вирішили застрахувати на рік наше майбутнє – дітей, які пішли до перших класів.
Дякую за участь в проведенні акції:
– Ніні Єфремовій, яка відвідала середню загальноосвітню школу №40;
– Віталію Чернявському та Юрію Становському – школа №34;
– Івану Горбаренко та Олександру Базарному – школа №28;
– Євгену Чернобривцю – школа №19;
– Леоніду Демченко – школа №35;
– Бабенко Володимиру – школа №7;
– Олені Плахотнік – школа 27.
Ми тільки на початку своєї благодійної ходи добрих справ. У нас чимало проектів та задумів. Фонд працює в самих різних напрямках, але основний – незахищені верстви населення. Найближчим часом мешканці міста побачать ще багато корисних справ, які покращать життя людей».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *