Книга о каменчанах, погибших в АТО, нуждается в финансовой помощи

Книга «Життя, обірвані війною», которая рассказывает о жизни каменчан, которые отдали свои жизни в борьбе за мир в Украине, уже увидела свет. Вот только не хватает средств, чтобы издать необходимое количество экземпляров. Об этом сообщает автор книги, краевед и журналист Любовь Алексиевская.

«Споконвіку в Україні добрі справи гуртували людей і в біді, і в радості. За останні 4 роки Кам’янське втратило майже 50 кращих синів, які не пустили страшну війну до нашого міста. Дніпродзержинці-кам’янчани здригалися від страшних звісток у 2014-му, 15-му,16-му та 2017-му роках, з почестями проводжали своїх земляків в останню путь… У центрі міста з’явився Майдан Героїв, на лівобережжі – біля кінотеатру “Мир” – проспект Героїв АТО. А 15 вересня на проспекті Свободи урочисто відкривається АЛЕЯ ПАМ’ЯТІ полеглих в АТО кам’янчан.
Якими вони були, НАШІ ГЕРОЇ?
Про це розкаже книга нарисів, книга пам’яті “ЖИТТЯ, ОБІРВАНІ ВІЙНОЮ”. Ми, група ентузіастів, зібрали багато спогадів, світлин про кожного з них і хочемо, щоб книжки потрапили в кожну сім’ю, яка втратила сина-брата-батька, в кожний навчальний заклад, до всіх бібліотек. Сигнальний примірник книги вже побачив світ у Кам’янському видавничому домі “Андрій”.
Запрошуємо всіх небайдужих людей долучитися до збирання коштів на друкування необхідної кількості книжок (не менше 500 шт). Імена меценатів будуть зазначені на останній сторінці. Нехай живе світла пам’ять про героїчних синів Кам’янського, нехай книга стане ще одним пам’ятником полеглим», – сообщает автор книги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *