Очисні станції міськводоканалу відвідали студенти енергетичного технікуму

Стало доброю традицією приймати в гості студентів, які вивчають технологічні процеси підприємств і зокрема роботу очисних споруд водоканалу. Головним напрямком виховної роботи є професійне виховання через професію. Сьогоднішній студент буде виконувати в суспільстві безліч ролей, інтегруватися в різні сфери суспільного життя. Адміністрація міськводоканалу, завжди йде на зустріч навчальним закладам та рада провести пізнавальні екскурсії молодим фахівцям. Про це повідомляє прес-служба «Міськводоканалу».

26 вересня 2018 року на комплекс експлуатації очисних споруд каналізації (правого та лівого берега) комунального виробничого підприємства КМР «Міськводоканал», завітали студенти Кам’янського Державного Енергетичного Технікуму. З правобережними очисними спорудами ознайомились студенти другого курсу – спеціальність наука про землю, а на лівобережні очисні споруди завітали студенти третього курсу – спеціальність екологія.
Мета екскурсії – сформувати уявлення про роботу очисних споруд.
Можливо така зустріч допоможе молодому поколінню у виборі майбутньої робочої спеціальності на нашому підприємстві.
В кінці навчального року у студентів буде проходити технологічна практика і у деяких з’явилося бажання пройти цю практику на міськводоканалі. Керівництво міськводоканалу, в свою чергу, підтримає бажання майбутніх фахівців та посприяє проведенню практики для закріплення теоретичних знань, отриманих студентами в ході навчання та вдосконаленню практичних навичок в майбутньої професійної діяльності.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *