Шановні ветерани! Дорогі кам`янчани!

Прийміть сердечні вітання з Днем визволення нашого міста та 74-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!
Восени 1943 -1944 років на дніпровських берегах йшли кровопролитні бої, які буквально змінили хід історії. Тисячі наших земляків віддали свої життя за те, щоб здобути мир і свободу для рідної землі, визволити її від ворогів.
Учасники бойових дій, партизанського руху, трудівники тилу, діти війни – ми шануємо кожного, хто пережив ті страшні роки і боровся за наше життя. Прийміть від усіх нас низький уклін за мужність і героїзм у боях, за неймовірну, самовіддану працю в тилу та відродження рідного краю у повоєнні роки.
На жаль, сьогодні на нашій землі знову війна. І тисячі українців зараз мужньо стоять на захисті Батьківщини, рівняючись на вас – наших дорогих ветеранів. У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я та довголіття, бадьорості, енергії, любові та уваги рідних і близьких. Щиро зичу мирного неба нашій Україні, а всім нам – впевненості у завтрашньому дні, щастя, злагоди і добра!

З повагою, міський голова Андрій Білоусов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *