З Днем Збройних Cил України!

6 грудня ми відзначаємо професійне свято всіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил України, затверджений Верховною Радою у 1993 році.
На Збройні сили за Конституцією покладається захист її суверенітету територіальної цілісності та недоторканості, забезпечення стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону сухопутного, повітряного та водного просторів держави. Збройні Сили України – безпека держави та її кожного громадянина.
Український воїн – надійний захисник, відданий патріот, який щодня боронить рідну землю від російського агресора, доводячи на передовій, що для нього честь, свобода та незалежність нашої держави не порожні слова. Всі ці чесноти справжніх воїнів, успадковані впродовж не одного століття нашим народом та загартовані подіями сучасності, дозволяють із впевненістю сказати: сьогодні військовослужбовець одна з найбільш важливих та шанованих в суспільстві професій, бо вміння професійно захищати Батьківщину – гарантія існування держави. В цей день ми пишаємося українським військом, кожним причасним до захисту України, зовсім юними воїнами Батьківщини та схиляємо голови за військовими, які поклали своє життя, виборюючи єдність та суверенітет нашої країни. Подвиг військовослужбовців – прояв найкращих людських та громадських якостей, назавжди лишиться в серцях кожного українця та наступних поколінь!
В цей День ми від душі вітаємо наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, мирного неба, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, сімейного благополуччя, кохання добра, душевного спокою!
Зі святом!

Голова Кам` янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *