Шановні кам’янчани та гості міста!

Сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!
Різдво цього року запам’ятається всім нам як час, коли, подібно до Різдвяної зірки, сама Україна засяяла для світу новими, незвіданими барвами. Сила України відвернула від неї важкі лиха і відкрила двері до нового майбутнього. Те внутрішнє світло, яке завжди було в нашому народові, освітило його справжнє обличчя – молоде, прекрасне, чесне.
Які б складнощі, розчарування і випробування не готував для України наш складний час, минулий рік назавжди залишиться в історії як хвилюючий момент істини, а його відлуння ще довго звучатиме в душі нашої нації.
Подібно до світлого свята Різдва, нова Україна несе світу мир і світлу надію.
Нехай же цей мир і ця надія назавжди поселяться під дахом Ваших домівок.
Нехай любов і братство, присутні сьогодні на українських майданах, панують між нами, бо нас об’єднує прекрасна Батьківщина, якою ми можемо пишатися.
Нехай Різдво буде радісним. Нехай кожна родина збереться разом, за одним столом біля ялинки і в благополуччі, в мирі славить Добру Новину.
Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.
Веселих свят!
З повагою, депутат Кам’янської міської ради від партії ВО «Батьківщина» Чернявський В.Г.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *