Проблема дома № 22 по проспекту Металлургов в Каменском решена

Депутат Каменского городского совета от ВО «Батькивщина» Сергей Мыршавка помог жителям дома на Левом берегу решить многолетнюю проблему.

«В вересні цього року до мене в приймальню звернулися мешканці будинку №22 по проспекту Металургів з колективним зверненням з питання ремонту температурного шва будинку.

Як йдеться у зверненні, декілька років тому, мешканці звертались з цього питання до відповідних установ. Ремонт температурного шва був проведений частково – лише з однієї сторони будинку. Але проблему вирішити не вдалося, мешканці скаржаться на постійні протяги та промерзання стін.

На 2017 рік цей будинок теж не увійшов до плану поточного ремонту температурного шва.

З цією проблемою вирішив допомогти. Для визначення масштабу ремонтних робіт було проведено візуальне обстеження температурного шва між ІІ-м та ІІІ-м під’їздами будинку № 22 по проспекту Металургів. При огляді вищевказаного шва з іншої сторони будинку було виявлено відсутність покриття температурного шва.

Питання з ремонтом температурного шва було вирішене оперативно.

На сьогоднішній день при моїй підтримці роботи з покриття температурного шва оцинкованою сталлю в кількості 24 погонних метрів виконані», – пишет Мыршавка в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *